تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/12/28 - 09:42
کد خبر: 464991

استقرار پهپادهای پلیس در برخی جاده‌های کشور / افزایش ۱.۹ درصدی تردد نسبت به سال گذشته

استقرار پهپادهای پلیس در برخی جاده‌های کشور / افزایش ۱.۹ درصدی تردد نسبت به سال گذشته

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از استقرار پهپادهای پلیس در برخی استان‌های کشور خبر داد و گفت: این پهپادها در استان‌هایی مانند فارس و کرمان که مسافت‌های طولانی دارند، بیشتر مستقر شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرد ار سیدکمال هادیان‌فر روز یکشنبه در گفت‌ و گویی اظهارداشت: امسال به جهت کنترل ترددها با توجه به پیش‌بینی ۳۶ درصدی ترددها و سفرهای نوروزی، استقرار این پهپادهای پلیس انجام شده است.

وی افزود: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، استفاده از سامانه‌ها، جایگاه پلن، بالگرد و ظرفیت‌ها پهپادهای پلیس در این ایام برنامه‌ریزی شده است تا برای مسیرهای طولانی مانند استان فارس و کرمان پهپادها در این حوزه فعالیت داشته باشند.

هادیان‌فر ادامه داد: با توجه به اینکه بیشترین تصادفات در استان‌ها با مسافت‌های طولانی است، پهپادها در استان کرمان می‌تواند مسیرهای بندرعباس و بوشهر را پوشش دهد و این پهپادها با پایداری در آسمان به صورت شبانه‌روزی قابل استفاده است و در آسمان پرواز می‌کند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: آنچه که هماهنگ شده است همکاران ما با استقرار در مرکز کنترل پهپادها، گزارش‌ها را با تصویر از پهپاد دریافت می‌کنند و بلافاصله اطلاعات آنها به افسران در مسیر داده می‌شود و در صورت نیاز اعمال جریمه یا توقف وسیله صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: در صورتی اگر راننده پرخطر بوده و سابقه خوبی در راهور نداشته باشد، علاوه بر نمره منفی، حتما توقیف‌هایی برای آن راننده اعمال خواهد شد.

سردار هادیان‌فر افزود: از ظرفیت‌های سامانه‌ها به طور مناسب استفاده شده است، اما در برخی نقاط کشور به دلیل بالا بودن سطح ارتفاع پهپادها و به دلیل کریدورهای پروازی و برای رعایت حال مسافران از آنها استفاده نشده است.

او ابراز امیدواری کرد: در سال آینده از پهپادها با ارتفاع کم در دیگر استان‌ها هم استفاده شود تا شهرهای شمالی و مرکزی هم تحت پوشش پهپادها قرار گیرد.

سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور فراجا از ۱۱۱ فقره تصادف منجر به مرگ با فوت ۱۲۵ نفر در سه روز نخست طرح نوروز امسال خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت اخیر شاهد افزایش ۱.۹ درصدی تردد نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عارف، آیین‌نامه انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی را ابلاغ کرد
یوتیوبرهای ایرانی قربانی یک تصمیم در کالیفرنیا
بحران آب به نقطه پایان نرسید
بالاگرفتن اعتراض معاونان پژوهشی دانشکده ها به ناکارآمدی معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز/خاموشی چراغ پژوهش
مدیرعامل ۲۵۰ شرکت‌ دانش‌بنیان از اساتید دانشگاه ها هستند
تأکید بر تبادل دانشجو و تحقیقات مشترک میان ایران و یک دانشگاه چینی
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top